Ønsker du 100% fokus på dine behov og kompetencer? Så er 1:1 salgssparring, hvor kun rådgiver og dig er til stede, det rette valg. Du får et forløb, der helt igennem er tilpasset dig. Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte det afholdes, og rådgiveren er der for dig hele vejen igennem.

Salgssparring

100% fokus på dit behov

Med 1:1 salgssparring kan vi hjælpe dig med præcis det, du har behov for. Forløbet er for dig, der mangler retning og mål i salget, har udfordringer som du gerne vil sparre om, eller trænger til et kompetence boost.

Det er DIG der er i fokus. Vi tilpasser sparringen 100% til dig, med respekt for din personlighed og dine værdier. Det øger din motivation til at bruge den nye læring efterfølgende, og gør forløbet meget effektivt. Alt sammen skaber det bedre resultater hurtigere. Kort sagt, du får maksimal værdi for din investering.

Hvornår er 1:1 salgssparring den rigtige løsning?

Ønsker du 100% fokus på dit behov, og hurtige resultater, er et 1:1 kursus det rette valg. Du får et forløb, der helt igennem er tilpasset dig. Du bestemmer selv, hvornår og hvor ofte det afholdes, og underviseren er der for dig hele vejen igennem.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med at forbedre

Kom et stort skridt tættere på dit mål. Få SalesBoosts hjælp til mere gejst og gennemslagskraft i salget.

Sådan er forløbet

1:1 salgssparring er tilpasset dit behov.

Vi starter med en forventningsafstemning, og aftaler dit individuelle forløb.

Vi mødes typisk hver 14. dag, og du får et referat og en opdateret handlingsplan efter hvert møde. Vi aftaler fra gang til gang hvad du skal have fokus på mellem møderne. Et forløb løber typisk over 2-6 gange.

Få personlig og tilpasset rådgivning, som kun har DIG i fokus – og oplev forskellen. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked