Drømmer du om at skifte retning, men mangler modet? Skal salget et gear op? Har du modstand på det opsøgende salg? SalesBoost hjælper dig gennem motivationssparring.

Motivationen skal være tilstede for at få succes, uanset om du er virksomhedsejer, iværksætter, salgschef eller sælger. Forestil dig at tage udgangspunkt i din personlighed og udnytte dine styrker.

Få personlig rådgivning til mere motivation og større gennemslagskraft. Sammen sætter vi mål for dig, der booster din performance.

Praktisk

Personlig motivationssparring med Anna Hejlsberg

Skræddersyet sparringsforløb med indledende samtale med forventningsafstemning, 3 x motivationssparring, opfølgning mellem møderne, personlig handlingsplan med mål
(
Længden af forløbet kan ændres efter dit behov)

Kr. 9.900,- eksklusiv moms og kørsel

Anna Hejlsberg 

(klik for at se LinkedIn profil)

Indhold

1. Indledende samtale hvor der er fokus på

 • Baggrund for forløbet
 • Forventningsafstemning
 • En præsentation af dig
 • Forløbets fokus

2. 3 x sparringsmøder (á 2 timer)

 • individuelt sparringsforløb hvor vi tager udgangspunkt i dine styrker og værdier
 • fokus på dine ønsker og behov
 • handlingsplan med mål
 • se eksempler på konkret indhold længere nede.

3. Opfølgning mellem hvert møde, for at sikre fremdrift og forankring.


.

Et effektivt forløb hvor du er i centrum

1:1 motivationssparring er for dig, der ønsker 100% fokus på dine styrker og behov. Der er kun vores coach, Anna, og dig til stede. Vi har fokus rettet på din situation, og sparringen er helt tilpasset dig og dine personlige problemstillinger. Du bestemmer, hvor og hvornår forløbet afholdes, og Anna er der for dig hele vejen igennem motivations rådgivningen.

Dette sparringsforløb er et fortroligt rum, hvor du bliver mødt, og kan drøfte præcis det der ligger dig på sinde.

Motivationssparring – den rigtige løsning

1:1 motivationssparring er for dig, der ønsker større gejst og motivation i dit arbejde, eller ønsker værktøjer til at motivere dine medarbejdere. Sparringen er effektiv, fordi det kun er DIG, der er i fokus. Vi hjælper dig med præcis det, du har behov for. Kort sagt, forløbet kan mærkes i hverdagen, og ses på bundlinjen.

Husk, at motiverede medarbejdere er mere troværdige, har mere gennemslagskraft og opnår bedre resultater. Motivation smitter og skaber arbejdsglæde i virksomheden.

Kom et stort skridt videre mod dit mål! Opnå bedre resultater med 1:1 motivations rådgivning, og få større arbejdsglæde i din virksomhed. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

Hvordan gør Anna en forskel

Anna er uddannet coach, og har arbejdet med motivationsforløb i adskillige år.  Hun sparrer hver dag med sælgere og ledere, både som rådgiver og i adskillige bestyrelser.

Anna kender de udfordringer, og ikke mindst de muligheder, som ejerledere og medarbejdere typisk møder i hverdagen. Hun er på samme tid autentisk og resultatorienteret. Hun kobler sin store viden og erfaring med sin empati og intuition. Hun er en sparringspartner du kan regne med! Læs mere om Anna på LinkedIn og på annahejlsberg.dk.

Kom et stort skridt videre mod dit mål! Opnå bedre resultater med 1:1 motivations rådgivning, og få større arbejdsglæde i din virksomhed. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk / brug nedenstående formular nu for at høre mere.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked