Skal salget et gear op? Drømmer du om at skifte retning, men mangler modet? Har du modstand på det opsøgende salg? SalesBoost hjælper dig.

Motivationen skal være tilstede for at få succes, uanset om du er virksomhedsejer, iværksætter, salgschef eller sælger. Få personlig rådgivning til mere motivation og større gennemslagskraft. Du lærer at tage udgangspunkt i din personlighed og udnytte dine styrker. Sammen sætter vi mål for dig, der booster din performance. Vi garanterer resultater – faktisk er vi så sikre, at vi yder tilfredshedsgaranti!

Motivation

Et effektivt forløb hvor du er i centrum

1:1 motivationssparring er for dig, der ønsker 100% fokus på dine styrker og behov. Der er kun vores coach, Anna, og dig til stede. Vi har fokus rettet på din situation, og sparringen er helt tilpasset dig og dine personlige problemstillinger. Du bestemmer, hvor og hvordan forløbet afholdes, og vores coach er der for dig hele vejen igennem motivations rådgivningen.

1:1 motivationssparring – den rigtige løsning

unspecified-21:1 motivationssparring er for dig, der ønsker større gejst og motivation i dit arbejde, eller ønsker værktøjer til at motivere dine medarbejdere. Sparringen er meget intens, fordi det kun er DIG, der er i fokus. Vi hjælper dig med præcis det, du har behov for. Kort sagt, forløbet kan mærkes i hverdagen, og ses på bundlinjen.

Vi starter typisk med et indledende møde, hvor vi afstemmer forventninger. Herefter sætter vi os mål for forløbet, opstiller succeskriterier og bliver enige om forløb og metode.

Husk, at motiverede medarbejdere er mere troværdige, har mere gennemslagskraft og opnår bedre resultater. Motivation smitter og skaber arbejdsglæde i virksomheden.

Kom et stort skridt videre mod dit mål! Opnå bedre resultater med 1:1 motivations rådgivning, og få større arbejdsglæde i din virksomhed. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked