Du kender det nok! Samtalen med kunden er gået fint, og aftalen er på plads – tror du da. Men kunden er ikke klar til at sige ja, og du mister modet og fokus. Du har mødt en indvending! Tackl det med indvendingsbehandling.

Indvendinger er helt naturlige, og det ligger i vores natur at stoppe op, inden vi tager en beslutning. Vi skal forvente indvendinger, og vi kan derfor med stor fordel forberede os på dem.

Denne korte workshop i indvendingsbehandling giver dig redskaberne til at være forberedt, tackle indvendingerne, og få det vigtige ja fra kunden.

Praktisk

Salgsafdelinger i ejerledede virksomheder

Gennemarbejdet workshopforløb, inkl. skriftligt kompendium og opfølgningssamtale

Kr. 7.500,- eksklusiv moms (2-6 personer)

Facilitator af workshoppen:

Anna Hejlsberg 

(klik for at se LinkedIn profil)

Indhold

 • Indledende samtale
 • 3 timers workshop
 • Kompetenceløftende redskaber
 • Praktiske øvelser
 • Skriftligt kompendium med de væsentlige pointer fra dagen
 • Opfølgningssamtale

Vend et nej til et ja

Undersøgelser viser, at kunder i gennemsnit kommer med 3,5 indvendinger, inden de siger ja. Så sandsynligheden er, at du vil møde indvendinger i stort set hver salgssamtale – uanset hvor relevant dit produkt eller din ydelse er, eller hvor stor værdi det skaber.

Undgå at gå i sort når indvendingen kommer, aftaler der bliver udskudt, og ordrer der aldrig bliver til noget. Lær at tackle indvendinger, og få de bedste forudsætninger for at få mødet i kalenderen eller ordren i hus.

Få styr på din indvendingsbehandling på denne korte workshop.


.

Hvordan gør Anna en forskel

Anna har afholdt talrige salgsworkshops og kurser.  Hun har et indgående kendskab til salg, og sparrer hver dag med sælgere og ledere, både som rådgiver og i adskillige bestyrelser.

Anna kender de udfordringer, og ikke mindst de muligheder, som sælgere typisk møder i hverdagen. Hun er på samme tid autentisk og resultatorienteret. Hun kobler sin store viden og erfaring med sin empati og intuition. Hun er en sparringspartner du kan regne med! Læs mere om Anna på LinkedIn og på annahejlsberg.dk.

Få en gennemarbejdet workshop – og oplev forskellen. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk / brug nedenstående formular nu for at høre mere.

.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked