Øg din motivation! Vær ægte i dit salg – og mærk den positive forskel i!

At være motiveret kræver, at du føler dig tilpas og kompetent til dine opgaver. Derfor er SalesBoost udgangspunkt, at du skal være ægte i dit salg. Du er tro mod dine og virksomhedens værdier, og bruger de salgsværktøjer, som du kan relatere til. Det giver personlige succesoplevelser og bedre resultater.

Motiverede medarbejdere skaber arbejdsglæde i virksomheden.

Vælg i mellem

Kontakt os her eller brug formularen nederst på siden for et uforpligtende møde om netop din problemstilling.

Motivation

Vi giver her 6 gode råd til at øge din motivation


Kommunikation

 • Tal med dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Fortæl hvad der sker i virksomheden, fortæl dem at du sætter pris på dem, og vis din entusiasme. Skab loyalitet gennem kommunikation.

Vær dig selv

 • Brug kun værktøjer der giver dig en en god mavefornemmelse. Så fremstår du som troværdig, nede på jorden, og får gennemslagskraft. Du skal være ægte – både i dit salg og overfor andre. Det giver motivation at være tro mod sig selv i sit salg, og det smitter positivt af på dine kunder.

Mål

 • Sæt mål og delmål. Det giver både motivation og fokus, holder gejsten oppe i modgangstider og – ikke mindst – skaber målbart bedre resultater.

Vær medmenneskelig

 • Interessér dig for medarbejderne omkring dig. Det giver tryghed og arbejdsglæde, og arbejdsglæde øger motivationen.

Vær rosende og fejr succeser

 • Tøv ikke med at rose. Selv små succeser skal ikke forbigås, men roses. Ros både samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder – det skaber troværdighed, motivation og loyalitet.

Vend fejl til læring

 • Alle laver fejl, så du kan ligeså godt lade vær med at forsøge at undgå dem. Brug fejlene konstruktivt. Sæt dig det mål i virksomheden, at ingen tøver med at fortælle om sine fejl. Det giver tryghed, øger motivationen – og mindsker sandsynligheden for at fejlen sker igen.

Læs flere råd under salgstips.

Motivation

Motivation er altafgørende for succes, uanset om du er virksomhedsejer, iværksætter, salgschef eller sælger. Motiverede medarbejdere har det sjovere, arbejder mere, får bedre resultater og har større gennemslagskraft – kort sagt, motivation kan ses på bundlinjen! Vi tilbyder motivationsforløb som tager fat om dine eller afdelingens problemstillinger.

Motivation kan komme indefra (drevet af vores ønsker og værdier) eller blive stimuleret udefra (f.eks. i form af bonus, forfremmelse eller frygt). Der er langt flere “kalorier”, og mere vedholdenhed, i den indre motivation.

Vores indre motivation er individuel, og forskellig fra menneske til menneske. SalesBoost hjælper dig og dine medarbejdere finde frem til jeres indre motivation, beskrive den og omsætte den til handling og resultater.

Vi hjælper også med at booste den ydre motivation, og skabe et ønske og en målrettet adfærd, der giver bedre præstationer. Ofte handler det om at sætte mål. Kender du målet, og vejen derhen, er dit fokus større, og du opnår bedre resultater. Det er videnskabeligt bevist.

Læs også vores blog “Kend din motivation – og opnå mere”.

Et motivationsforløb ved SalesBoost graver det dybere end andre motivationslignende tiltag. I vores motivationsforløb ser vi på det enkelte mennesker, og giver derfor ikke blot generelle motivationsråd som kun rammer plet ind imellem. Vi stræber efter at gøre dig og din virksomhed stærkere. Det gør vi ved at lave en forudgående forventningsafstemning. Det sikrer dig, at forløbet, giver det største udbytte. Med afsæt i dine og virksomhedens behov, tilpasses indholdet af forløbet, og du får større udbytte. Alle motivationsforløb har et opfølgningsforløb, der er med til at forankre den nye adfærd og viden.

Vil du vide mere om motivation? Kontakt os her

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked