Er du kunde hos SalesBoost, så vil vi sætte stor pris på en udtalelse fra dig til vores referencer. Indsend din udtalelse her:

Indsend reference

.

Referencer

Marianne Kristensen – Erhvervschef hos ErhvervSkanderborg

Anna Marie Hejlsberg har holdt en række små salgskurser (Salgsskolen) for ErhvervSkanderborgs medlemmer. Det har været super godt. Mange gode råd, god debat og en masse salgsgejst.

Niels Henrik Markvad – DesignC

Det var med en smule skepsis, at jeg tilmeldte mig SalesAdvice. Jeg er jo ikke sælger og tror ikke så meget på det dér salg. Jeg stod i et vadested med min virksomhed – og skulle til at bestemme mig for, hvilken vej jeg skulle gå. Jeg vil gerne fortsætte med DesignC og forsætte samarbejdet med de gode kunder, som jeg har haft i mange år. Jeg vil også gerne have nye kunder – og hvordan gør jeg så lige det? Det bliver jeg udfordret på, når jeg møder op på SalesAdvice. Jeg har, undervejs i SalesAdvice forløbet, trukket en ældre forretningsplan op ad skuffen og med inspiration fra SalesBoost, har jeg fornyet den, lavet en detaljeret markedsplan, lejet mig ind i et nyt kontorfællesskab i Hadsten, får snart en ny hjemmeside samt har fået et par spændende kundeemner at arbejde videre med. Konklusionen er, at salg er meget mere end canvas og reklamer. Salg er bl.a. også strategien for virksomheden, planer, der skal følges og kunder og nye tiltag, der skal følges op på. Nu glæder jeg mig til at arbejde mere med min forretningsplan og min markedsplan på det nye kontor i Hadsten.

Helene Marie Brixen – Minimarketing

Jeg kender Anna fordi jeg har afholdt kurser sammen med hende, og her var det tydeligt at hun er dygtig til at lytte til den enkeltes behov og finde frem til motivationen og passionen i salget. Fagligheden er i top og yder rigtig god sparring. Jeg giver Anna og Salesboost mine varmeste anbefalinger.

Karin HolstHolst Coaching

Anna er professionel, indlevende, entusiastisk og autentisk i det hun laver. Det at være autentisk betyder meget for mig, og derfor har Anna været en fantastisk sparringspartner og inspirator i forhold til mit salg af coachingydelser. Jeg kender også Anna fra flere netværk. I begge netværk tager hun initiativ, involverer sig, byder ind og gør en stor indsats for at vi får mest muligt ud af vores netværksmøder. Hun er det jeg vil kalde en rigtig go-giver.

Steffen Bredo Larsen – Favrskov Erhvervsråd

Anna Marie underviser i salgscoaching i Vækstgruppen, som er et initiativ under Væksthus Midtjylland. I Favrskov Erhvervsråd har vi et godt kendskab til Anna Marie og hendes kompetencer inden for salgstræning og motivationsskabende workshops målrettet virksomheder og iværksættere på jagt efter vækst. Dette matcher vores egen dagsorden, hvor vejledning og sparring til SMVer og entreprenører omkring vækstmuligheder udgør vores kernekompetencer. Favrskov Erhvervsråd kan varmt anbefale Anna Marie og Salesboost.

Joan Kiehl – Owner of WordPilots

Hos WordPilots har jeg med succes brugt Anna til personlig salgscoaching. Det har gjort vores salgsmøder mere fokuserede og målrettede og har medført en højere hitrate og flere lukkede ordrer.

Personligt har jeg fået en større tryghed i salgssituationen og er blevet mere bevidst om den forskel, WordPilots kan gøre og den værdi, vi skaber for vores kunder. Anna har givet mig nogle enkle værktøjer, som gør det nemmere for mig at være professionel i mit salg. På den baggrund kan jeg varmt anbefale Anna og SalesBoost.

Jan Erik Elgaard – Indehaver ELGAARD MANCOM

Jeg oplever Anna som en passioneret og givende salgstræner med en smittende begejstring og med stor dedikation til sit fagområde. Hun er i øjenhøjde med sine kunder, lytter, afdækker behov og målretter sine ydelser hertil. Ring til hende!

Lotte Mathiasen

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Anna, og hun er en altid positiv oplevelse. Man er ikke i tvivl om, at hun vil dig det bedste, og hun tager opgaven dybt seriøst. Hos hende, bliver man altid taget alvorligt, uanset hvor store eller små udfordringer man byder hende. Jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger.

Dan Skovgaard – Erhvervschef hos Himmerlands Udviklingsråd

Anna Marie og SalesBoost har i sommeren 2013 kørt et salgsnetværk for Favrskov Erhvervsråds medlemmer. Tiltaget har været en af de største successer erhvervsrådet har lanceret i år, og Anna Marie har været den drivende kraft bag dette!

Anna Marie byder ind med stor personlig erfaring og et meget vindende og tillidsvækkende væsen. Det flytter ved deltagernes grænser at deltage i dette salgsnetværk!

Jeg kan varmt anbefale at gå i dialog med Anna Marie når salget er virksomhedens udfordring!

Henrik Dinesen – SourcingPartner (deltager i Boost dit Salg!)

Min pitch blev meget bedre og jeg fik en masse sparring med de andre kursusdeltagere. Igennem min deltagelse i kurset har jeg lært salgsværktøjer som jeg kan anvende i hverdagen.

Det allerbedste ved Boost dit Salg! var at jeg fik viden om hvordan jeg skal kommunikere med mine kunder – at jeg ikke skal tage et nej for et nej og at finde veje til at blive ved med at stille udfordrende, gode spørgsmål uden at føle at jeg bliver belastende. Det kunne jeg ikke før. Det bruger jeg aktiv på møder i dag, og jeg har oplevet hvordan det virker.

Pia Højer – Power Flower Studio (deltager i Boost dit Salg!)

Kurset har gjort at jeg har fået sat ord på min forretningsidé og skåret den til, så den er skarp.
Jeg har lært nye metoder til at få omsat min forretningsidé til konkrete ydelser og at kunne komme ud over rampen, og få taget kontakt til kunderne.
Jeg har, som resultat af kurset, aftalt, og afholdt, flere forretningsmøder, som jeg ellers ikke ville have taget initiativ til.

Det bedste ved Boost dit Salg! er de konkrete værkstøjer som jeg bruger i det daglige, og som ligger fremme på skrivebordet samt det meget forpligtende samarbejde deltagerne imellem, der gjorde at jeg har rykket mig.

Susanne Alexandersen – Attention Erhvervsrengøring (deltager i Boost dit Salg!)

Jeg har tilmeldt mig kurset for at komme igang med salget, og få undervisning i salg.
Jeg har været på salgskurser før, men det var meget rart at, efter at have været i gang i 2 1/2 år, få genopfrisket salgsværktøjer og salgsstrategien.
Min salgsstrategi er blevet arbejdet igennem igen, og har fået fornyet retning og fokus.
Kurset tilbød en god blandingen af teori og praksis.

.

Bliv en glad kunde hos Salesboost:

Referencer til SalesBoost