Fokus på personlig effektivitet – hvad kan det gøre for mig? Du har altid travlt, men – hånden på hjertet – bruger du tiden rigtigt?

Din personlige effektivitet er både din evne til at prioritere din tid til værdiskabende opgaver, til at nå det du planlægger og til at afslutte din dag med overskud og en god mavefølelse. Hvis ikke du kan svare et højt, rungende JA til dette, vil du få gavn af sparring omkring din personlige effektivitet.

Personlig effektivitet er altså ikke et opråb til de dovne, nej – det handler om, at du skal arbejde smarter ikke harder.

På dette forløb vil du lette dit arbejdspres gennem smartere og mere effektive arbejdsgange, mens du samtidig skaber mere værdi for virksomheden. Det kalder vi en win-win!

Praktisk

Salgsteams på 2-7 medlemmer
(tilbydes også som individuelt forløb – kontakt os for pris)

Skræddersyet sparringsforløb med indledende møde med forventningsafstemning, workshop inkl. rapport, handlingsplan med mål, samt et opfølgningsmøde

Kr. 14.875,- eksklusiv moms og kørsel

Anna Hejlsberg 

(klik for at se LinkedIn profil)

Indhold

1. Indledende møde hvor der er fokus på

 • Baggrund for forløbet
 • Forventningsafstemning
 • En præsentation af deltagerne
 • Et 30 minutters interview med hver deltager kan tilkøbes

Det videre forløb aftales.

2. Workshop i personlig effektivitet (4 timer)

På workshopen arbejder vi med

 • teorien bag
 • forbedringspotentialet i de nuværende arbejdsgange
 • reviderede og nye arbejdsgange
 • individuel effektivitet
 • handlingsplan med mål.

3. Opfølgningsmøde

Et opfølgningsmøde, for at sikre fremdrift og forankring.


.

Hvad er Personlig effektivitet?

Personlig effektivitet hjælper dig til at nå mere – og skabe større værdi – uden at arbejde mere. Og til at få overblik og den gode mavefølelse.

Du kan sagtens have travlt, arbejde hurtigt og få meget fra hånden, og stadig ikke nå det du havde sat dig for. Der kom lige mails, telefonopkald, uventede opgaver og kolleger i vejen. Forstyrrelser er en del af hverdagen, men personlig effektivitet hjælper dig til at tage styringen over din hverdag – og over forstyrrelserne.

Der er ingen smutveje til større personlig effektivitet. Du skal ændre vaner, og lære nye måder at arbejde og prioritere på, gennem nye værktøjer. Du, og din måde at arbejde på er unik, og værktøjerne tilpasses dig for at skabe størst effekt.

Vi hjælper dig til en bedre overblik og større udbytte af din indsats, gennem personlige værktøjer, hvor du mærker forskellen med det samme.

I vores blog om præcis dette emne får du 5 gode råd til større personlig effektivitet. Læs den her.

Personlig effektivitet er en nødvendighedPersonlig effektivitet

Vi oplever ofte at presset og det manglende effektivitet punkterer enhver arbejdsglæde. Derfor SKAL du gøre noget ved det NU!

Effektivisér dig selv og skab værdi for virksomheden.

Få SalesBoosts hjælp til din personlige effektivitet gennem personlig og tilpasset rådgivning, som kun har DIG i fokus – og oplev forskellen. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049, brug kontaktformularen eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked