Mangler du erfaring som leder? Vil du skabe den bedste ledelse? Ønsker du bedre resultater i virksomheden eller i afdelingen? Vækster virksomheden, men mangler indtjening?

Du er leder eller direktør, og har personaleansvar. Vækst er afgørende for din virksomhed, og nu vil du løfte det yderligere, med fokus på bundlinjen. Et strategiforløb med fokus på ledelse hjælper dig til en målrettet, motiveret og effektiv organisation.

Dette sparringsforløb er et fortroligt rum, hvor du bliver mødt, og kan drøfte præcis det der ligger dig på sinde. Forløbet giver dig de ledelsesredskaber, der baner vejen for bedre medarbejderpræstationer og gør dig til en bedre leder. Målet er bedre bundlinie, og en bedre arbejdsdag.

Praktisk

Ledere med personaleansvar

Individuelt sparringsforløb med forventningsafstemning, 1-1 møder, handlingsplan, mål og delmål for forløbet

Kr. 14.875,- eksklusiv moms og kørsel

Anna Hejlsberg 

(klik for at se LinkedIn profil)

Et individuelt forløb, skræddersyet til dig

1. Indledende møde (2 timer)

 • Forventningsafstemning og behovsafdækning
 • Formål og mål med forløbet
 • Præsentation af deltagerne

2. Sparringsmøder (i alt 8 sparringstimer)

 • Behovsbestemt sparring
 • Din personlige handlingsplan, med mål og delmål
 • Handlingsreferat efter hvert sparringsmøde
 • Opfølgning

3. Afrunding (2 timer)

 • Afrunding af forløbet
 • Justering af din personlige handlingsplan


.

Hvordan hjælper et strategiforløb med fokus på ledelse dig til bedre resultater?

Det du har fokus på, sker, og nogengange er det svært at se skoven for bare træer. Sparring hjælper dig til at fokusere på det der skaber størst værdi for dig, din ledelse og for virksomheden. Og hjælper dig til at holde fokus, i en travl hverdag. Dine medarbejdere vil elske dig for det!

Vi når længere, når vi har et mål. Vi når mere, når vi er motiverede. Det starter hos dig! Du får effektiv og praktisk sparring. Udbyttet er stort – større ledelseskompetence, større personligt lederskab, mere mod!

Du leder dine medarbejdere til bedre resultater. Du udvikler dine kompetencer som leder. Du får også gode råd til at prioritere din tid på de afgørende ledelsesopgaver og derigennem skabe mere værdi for virksomheden.

Hvordan gør Anna en forskel for en bedre ledelse?

Anna er ekspert på SMV-segmentet. Hun sparrer hver dag med ejerledere, både som rådgiver og i adskillige bestyrelser.

Anna kender de særlige muligheder og udfordringer som ejerledere har. Hun er på samme tid autentisk og resultatorienteret. Hun kobler sin store viden og erfaring med sin empati og intuition. Hun er en sparringspartner du kan regne med! Læs mere om Anna på LinkedIn og på annahejlsberg.dk.

Lyder det interessant for dig? Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at booke et uforpligtende møde med Anna.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked

  Ledelse