Følg op!

Manglende opfølgning er den allerstørste årsag til tabte ordrer. Det betyder, at du kan vinde ordrer – ved at følge ordren helt i hus. Og helt uden smarte salgstricks!

Lidt statistik – en gennemsnits kunde har 7 kontaktpunkter med din virksomhed, og dig, inden han/hun køber.

Alle kan være med. Det kræver,

 • at du sætter dine kundeemner, og kunder, i system
 • at du ved hvor kunden er i hans/hendes salgsproces
 • at du aldrig afslutter en samtale uden at have ordren, eller næste samtaletidspunkt, i hus
 • at du er vedholdende, og holder dine aftaler med din kunde.

Alle kan være med her, og det kan du også! Det kræver ikke et særligt salgstalent. Det kræver lidt struktur og vedholdenhed, og at du interesserer dig for din kunde.

Og at du så rent faktisk griber knoglen, og får ringet når de 3 måneder er gået. Og skubber alle tanker om at du har for travlt lige nu, eller at du nok forstyrrer kunden, eller at du gør det imorgen – væk. Ring idag!!! Læs mere om telefonsalg.

Vidste du, at under 30% af os der arbejder med salg følger op mere end 2 gange? Det betyder, at dig der følger op, har stor sandsynlighed for at vinde ordren.

Følg op – just do it!

Er du en af dem, der rent faktisk følger op, og er du dødtræt af at ringe til de samme kunder igen og igen, bare for at få et måske? Ryd op i dine kundeemner!

SKAL VI HJÆLPE DIG?

Undgå tabte ordrer. Lad os hjælpe dig.

Kontakt Anna direkte på 41415049. Du kan også udfylde den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

Held og lykke med salget.

Er du tidligere kunde hos SalesBoost ApS eller finder du vores blogs lærerige og interessante? Giv os gerne en anmeldelse på Google gennem dette link.

.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked