Strategiforløb – en strategi er nødvendigt for at kunne sælge! Men det er først når virksomheden har en stærk strategi, der omsættes til handling, at den virkelige værdi skabes. Handling, ud fra den rette strategi, skaber hurtige og betydelige resultater.

Strategi er med et langsigtet fokus. Vi sørger derfor altid for at forløbet indeholder nok elementer til at vi kan give et udbytterigt forløb. Forud for strategiforløbet, laver vi en forventningsafstemning. Det sikrer dig, at forløbet, giver det største udbytte. Med afsæt i dine og virksomhedens behov, tilpasses indholdet af forløbet, og du får større udbytte. Forløbet er tilmed inklusiv et opfølgningsforløb, der er med til at forankre den nye adfærd og viden.

En stærk strategi skaber vejen til kunden

Strategien er virksomhedens langsigtede plan som danner et fælles mål. Et fælles mål skaber udvikling, som vil løfte virksomhedens resultater og sikre overlevelse på lang sigt.

Udvikling behøver ikke at betyde, at du og dine medarbejdere skal arbejde mere eller løbe hurtigere. Nej, når virksomheden har en salgsstrategi der virker, så kommer udviklingen af sig selv. Salgsstrategien giver rutiner i hele virksomheden og sætter kunderne i system. Det giver overblik, mere tid og overskud.

Salgsstrategi er et nøgleord, hvis du vil have succes. Vi, i SalesBoost, ved om nogen at manglende salg er en af de hyppigste grunde til, at virksomheder drejer nøglen om.

Strategi og ledelse

Den stærke strategi skal kommunikeres fra ledelsen. Det er derfor afgørende at de rette lederegenskaber er i virksomheden. Vi tilbyder et forløb, som giver dig de rette lederegenskaber til at styre salget. Du får ledelsesredskaber, der baner vejen for bedre præstationer og bedre bundlinje, og personlige redskaber, der gør dig til en bedre leder. Samtidig får du et fortroligt rum, hvor du bliver mødt, og kan drøfte præcis det der ligger dig på sinde.

Succes med strategien i din virksomhed

Få bedre resultater og mere struktur på salget – Vi kan hjælpe dig!

Kontakt Anna direkte på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk.

Læs her hurtige salgstips om strategi.

Læs om vores forskellige strategiforløb her:

Vælg imellem

.

Vi giver her 5 gode råd til strategi

Eliminér flaskehalse

  • Få beskrevet salgsflowet gennem virksomheden og fra kundehenvendelse til ordre, og få afdækket flaskehalse og forbedringsområder. Der er oftest store gevinster at hente ved små justeringer.

Arbejd smartere

  • “Gør du som du plejer, får du det resultat som du plejer”. Mange virksomheder opnår en mærkbar gevinst ved at ændre arbejdsgangen, salgsmål, eller noget tredje. Vel at mærke uden at tilføre andre ressourcer end viljen til at gøre noget anderledes.

Mål

  • Sæt mål og delmål. Det giver både motivation og fokus, holder gejsten oppe i modgangstider og – ikke mindst – skaber målbart bedre resultater.

Kommunikation

  • Tal med dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Fortæl hvad der sker i virksomheden, fortæl dem at du sætter pris på dem, og vis din entusiasme. Skab loyalitet gennem kommunikation.

Vend fejl til læring

  • Alle laver fejl, så du kan ligeså godt lade vær med at forsøge at undgå dem. Brug fejlene konstruktivt. Sæt dig det mål i virksomheden, at ingen tøver med at fortælle om sine fejl. Det giver tryghed, øger motivationen – og mindsker sandsynligheden for at fejlen sker igen.

Læs flere stærke råd under salgstips.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked