Sommerferien er overstået, og jeg gætter på, at du er fyldt med den ene af to følelser – enten at det er vildt fedt at være tilbage, eller at du bare gerne ville have haft en uge eller to længere ferie.

Uanset hvad du føler, kan du bruge følelserne konstruktivt, til at optimere din arbejdsglæde og indsats. Læs, og hør, hvordan i denne blog.

Mærk energien!

Ferien er forbi, og der er garanteret en følelse der dominerer, når du skal tilbage på arbejdspladsen. Hvilken?

Er det jubiiii eller er det juks?

Uanset hvilken følelse det måtte være, kan du bruge den konstruktivt.

Ja-energi? – brug den til at opnå (endnu) mere

Er du bare vild med tanken om at komme tilbage på jobbet – rid på bølgen! Udnyt den ekstra energi til at få taget hul på et par af de opgaver der virkelig vil gavne din forretning, men som du altid skubber foran dig. Det kan være at følge op på kundeemner, som du ikke har talt med hele foråret, det kan være at få lavet en handlingsplan for efteråret, eller det kan være at få gjort alvor af det kompetenceboost som du har lovet dig selv så længe.

Jeg har brugt min ja-energi netop på at få ringet til de (pinligt) mange kundeemner, der var gledet ud af min bevidsthed. Med positive samtaler og et par møder som følge. Og det har faktisk skabt endnu mere ja-energi hos mig – både de gode snakke og møderne (selvfølgelig), men også yes-følelsen ved at have gjort det.

Sæt igang! Nu!

Øv-energi? – brug den til at skabe dig en bedre arbejdsdag

Ville du helst holde ferie for evigt? Er det øv at komme tilbage på arbejde? Stop op, og spørg dig selv hvorfor. Vær ærlig, og giv tid – det kræver ofte tid at formulere svarerne på de vigtige spørgsmål.

Jeg har selv, i nyere tid, haft en skidt følelse blandet med min ja-energi. Det skyldtes et (i øvrigt vigtigt) samarbejde som jeg ikke trivedes i. Sommerferien var netop det afbræk der gjorde, at jeg kunne mærke det tydeligt. Det var en træls sandhed der poppede op – træls og ubelejligt på den korte bane, men selvfølgelig værdifuld på den lange bane.

Mærk efter – og gør noget ved det! Nu!

Bevar overblikket – længst muligt

Arbejd for at bevare det gode overblik du har når du kommer fra ferie.

Ja, det lyder nemmere end det er. Men et godt overblik er bare så værdifuldt for din arbejdsindsats og for din velvære.

Sorter i dine opgaver, og beslut dig for at droppe det der ikke skaber værdi – det være sig kunder du ikke tjener penge på, netværk der ikke skaber værdi for dig, eller opgaver andre kan løse langt bedre og hurtigere end dig.

3 hurtige råd til at bevare overblikket er:

 • Prioritér dine opgaver benhårdt, og brug mest muligt tid på de opgaver der skaber reel værdi
 • Gennemgå din kunde- og kundeemnelister. Prioritér din indsats, så du bruger tiden på de mest værdifulde kunder og de kundemner mest størst potentiale
 • Vær realistisk med din tid, og turde sige nej. Har du svært ved at sige nej (og det kan der være mange gode grunde til) – book en sparring hos mig, og få et powerboost.

Igang igen efter ferien

Velkommen tilbage fra ferie, og til et rigtig godt efterår 🙂

Har du svært ved at komme igang, så lad os hjælpe dig. Book en sparring med Anna, og giv dig selv det bedste forretningsmæssige afsæt til efteråret – det giver ro i maven.

Jeg, Anna, kan kontaktes direkte på 41415049. Du kan også udfylde den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

Held og lykke med salget.

Er du tidligere kunde hos SalesBoost ApS eller finder du vores blogs lærerige og interessante? Giv os gerne en anmeldelse på Google gennem dette link.

.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.