Du skal løbe hurtigt for at stå stille

I et marked der konstant udvikler sig og forandres, er det nødvendigt, at du og dine medarbejdere følger med – I skal løbe hurtigt for at bare bevare jeres markedsposition.

Det handler om ikke at gå i stå i hverdagens rutiner, men at holde blikket rettet mod fremtiden, konstant spejde efter nye muligheder, og derigennem udvikle virksomheden.

Kompetenceudvikling

Der er i disse år øget fokus på opkvalificering og kompetenceudvikling af medarbejdere, og det er godt! Det er nemlig en forudsætning for Danmarks, og din virksomheds, vækst, innovation og konkurrenceevne. Danmark er et af de lande der tilbyder flest (efter-)uddannelsesmuligheder. Udnyt dem!

Overskud i virksomheden

For at sikre overlevelse og vækst i et marked der konstant forandres, er det tvingende nødvendigt at dine medarbejderes kompetencer videreudvikles, og der tilføres nye kompetencer.

Dygtige og stabile medarbejdere skal fastholdes, og det kræver løbende videreuddannelse, så medarbejderen vokser og motivation stiger. Motiverede medarbejdere har det sjovere, arbejder mere, skaber bedre resultater og har større gennemslagskraft – kort sagt, motivation giver overskud i virksomheden og kan ses på bundlinjen!

HUSK – motivation smitter og skaber arbejdsglæde i virksomheden.

Første skridt – lav en uddannelsesplan

Vi nærmere os afslutningen af 2016, og de fleste virksomheder er ved at lægge sidste hånd på budgettet for 2017. Tænk virksomhedens konkurrenceevne ind!

Har din virksomhed ikke allerede en uddannelsesplan med et tilhørende budget, bør den laves. En uddannelsesplan danner afsættet for at diskutere uddannelsesmuligheder med dine medarbejderne, og der kommer ingen pludselige omkostninger. Dine medarbejdere vil nyde at fokus er rettet mod dem!

Andet skridt – aftal uddannelse

Tag en snak med dine medarbejdere, og find uddannelser som både  skaber udbytte for virksomheden og medarbejderen. Selvfølgelig inden for det planlagte budget. Det er vigtigt at din medarbejder involveres, da initiativet ellers kan have negativ effekt – et forkert valg af uddannelse kan dræne energi og motivation hos medarbejderen.

Tredie skridt – få det gjort!

Alt for ofte drukner de gode intentioner i hverdagens drift. Få uddannelsen planlagt og i kalenderen – og hold så fast!

3 muligheder for kompetenceudvikling der ikke dræner budgettet

 1. Der udbydes et hav af gratis oplæg i dit lokalområde – benyt dig af dem. Undersøg f.eks. hvad dit lokale erhvervsråd har på programmet.
 2. Tag en snak med Væksthuset, de tilbyder en bred vifte af uddannelser til meget rimelig penge.
 3. Tag en snak med SalesBoost. Målrettet undervisning skaber stor effekt og værdi – for en beskeden investering.

HUSK – vækst, innovation og konkurrenceevne sker ikke af sig selv – det er medarbejdernes kunnen og viden, der er nøglen til succes.

SKAL VI HJÆLPE DIG?logo

Har du brug for gode råd til at tage det rigtige valg og finde den rigtige uddannelse?

SalesBoost klæder dig på til at få mest værdi ud af din efteruddannelse og sikrer at din motivation stiger og tiden ikke bliver spildt.

Kontakt Anna direkte på 41415049. Du kan også udfylde den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

Held og lykke med salget!

Er du tidligere kunde hos SalesBoost ApS eller finder du vores blogs lærerige og interessante? Anmeld os gerne på Google gennem dette link.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked