Skab en win-win! Styrk din bundlinie!

På dette forløb får du kompetencer, der sikrer at du lukker ordren, og både du og kunden er tilfredse – også dagen efter.

Praktisk

Salgsafdelinger i ejerledede virksomheder, 2-5 deltagere

Skræddersyet forløb, med indledende møde med forventningsafstemning, en workshop inkl. rapport, og en opfølgende sparring/afprøvning af teknikker

Kr. 11.750,- eksklusiv moms

Anna Hejlsberg 

(klik for at se LinkedIn profil)

Intet salg uden en forhandling! En vigtigt punkt på vejen mod ordren er forhandlingen, og alle sælgere bør have et grundlæggende kendskab til forhandlingsteknik. Jo stærkere de er til forhandlingsteknik, jo stærkere er din virksomhed!

De tre hovedpunkter for at blive en stærk forhandler er dit mindset, forberedelse og teknik.

Kunder og leverandører

Er det svært at få dine ideer og ønsker igennem, når du og dine ansatte forhandler aftaler med kunder? Eller har I udfordringer med at få de gode aftaler i hus, når der forhandles med leverandører? En god forhandler skal både skabe gode forretningsmæssige resultater, og kunne bevare et troværdigt og loyalt forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Et afgørende punkt er at kunne behandle indvendinger effektivt. Læs her mere om indvendingsbehandling.

Skab en win-win

Det første, og vigtigste skridt mod en tilfredsstillende løsning er dit eget mindset. Du skal tænke i, at skabe en win-win. Altså en god løsning for både dig – og for den du forhandler med.

I forretningslivet (og i de fleste af livets sammenhænge) er det vigtigt at tænke langsigtet. Og på den lange bane får man mest ud af at søge en løsning som alle har gavn af og er glade for. Se den der forhandles med som en partner, frem for som en modpart, eller sågar en modstander, du skal vinde over.

Vær nysgerrig. Hvad ønsker din forhandlingspartner at opnå?

Du får de 3 hovedpunkter i at blive en succesrig forhandler, og flere gode råd, i vores blog “Skab en win-win gennem forhandling”.

Indhold

Dette salgsforløb hjælper dig til at mestre såvel de rigtige mindset, den optimale forberedelse og den rette teknik. Du bliver klædt på til at skabe win-win situationer der:

 • Gør dig til en stjerne i virksomheden
 • Skaber grobund for ægte, langvarige relationer med dine forhandlingspartnere
 • Gør din modpart – som vi hellere kalder forretningspartner – til en succes i egen organisation.

Et salgsforløb hos SalesBoost er altid 100% tilpasset din personprofil og dit behov. Det sikrer dig det bedste udbytte af din investering.

SalesBoost klæder dig på til at kunne forhandle. Få styr på teknikkerne, styr aftalen, skab loyalitet, behandl indvendinger og få aftalen i hus! Bestil et rådgivningsforløb hos SalesBoost.

Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked