Hvad kan du med motivationssparring? Det giver et løft når virksomheden trænger til et boost. Salget skal optimeres og arbejdsgangene justeres. Nu skal der ske noget!

Desværre er intentionen alene ikke nok. Medarbejderne skal motiveres til at ændre adfærd. Det hjælper vi med, og omsætter den nyfundne motivation til handling og resultater.

Beskyt og styrk din investering

Virksomhedens vigtigste ressource er medarbejderne, og salgsafdelingens vigtigste ressource er sælgerne.

Unge sælgere er typisk topmotiverede, men mangler relationen til kunderne, salgsværktøjer, og ikke mindst selvtillid. Med tiden falder deres motivation også. Garvede sælgere har gode relationer til kunderne og har et repertoire af salgsværktøjer, som de bruger, men mange er godt placeret i deres komfortzone, og leverer ikke en toppræstation. De mangler motivation til at prøve noget nyt, som f.eks. at opdyrke nye kunder.

SalesBoost hjælper dig løfte medarbejderne, få mere ud af din investering – og bedre salgsresultater.

Gennemslagskraft hos kunden

En af dine sælgere mangler gennemslagskraft hos kunderne. Han tappes for motivation og arbejdsglæde. Vi hjælper ham til at arbejde med sine styrker, og være ægte i sit salg. Han får salgsværktøjer, der understøtter hans personlighed, og styrker ham yderligere. Han bliver mere autentisk, motiveret, kommer bedre igennem til kunde, og får gennemslagskraft. Det skaber bedre resultater.

Styrk det svageste led – og hele afdelinge

Concept image of detecting a defect.Ekstraordinære resultater skabes i, og af, et godt fællesskab. Men fællesskabet er afhængige af alles indsats, og bare én demotiveret medarbejder sænker arbejdsmoralen i teamet.

Vi tilbyder motivationssparring i virksomheden, hvor vi bl.a. mødes med hver medarbejder for at kunne vurdere hver enkelts, og afdelingens, potentiale og udfordringer. Det skaber tillid, og en stærkere medarbejderstab. Og det kan samlet ses på bundlinjen.

Fokus på medarbejderes potentiale

Der findes mange smarte teorier, strategier eller værktøjer, men vi starter altid med medarbejderne. Vi fokuserer på hver enkelt medarbejders potentiale, styrke og forskellighed. Sammen med ledelsen sætter vi mål for afdelingen og for hver enkelt medarbejder – mål der støtter og motiverer til at yde mere.

Ofte starter vi med at et interview med alle relevante medarbejdere. Det giver et overblik over afdelingens, og hvert enkelt medarbejders, potentiale og udfordringer. Dernæst aftaler vi fokuspunkter og mål. Det giver det et godt afsæt for udvikling og forandring.

Den enkelte medarbejder bliver stærkere og mere tryg i sit arbejde. Vi følger op og evaluerer på alle medarbejdere, og på afdelingens samlede resultat. Resultatet kan ses på bundlinjen.

Du kan med fordel læse vores blog “Hvordan motiverer jeg mine medarbejdere”.

Få motivationssparring af SalesBoost, og boost medarbejdernes performance gennem motivation, gennemslagskraft og arbejdsglæde. Det smitter i hele virksomheden – og så er vejen banet til bedre resultater. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked