Få succes med telefonsalg

Telefonsalg. Kold kanvas! – Åh nej! Bare navnet afskrækker mange! MEN, telefonsalg kan være en effektiv og billig vej til salget. Og så er det en oplagt måde at lære ens målgruppe bedre kende. Grundig forberedelse, de rigtige værktøjer og et par gode råd hjælper dig på vej til succes med telefonsalget.

Få ro i maven, gode oplevelser og nå dine mål når du ringer ud. Et rådgivningsforløb hos SalesBoost klæder dig på til telefonsalget. Både forløb og salgsværktøjer er skræddersyet til dig. Du får de råd og værktøjer der virker for dig. Det gør forløbet effektivt, og øger din motivation til at ringe ud efterfølgende. Alt sammen skaber det bedre resultater hurtigere, og bedst af alt – du får mod på telefonsalget.

Kort sagt – du får maksimal værdi for din investering.

Kontakt SalesBoost her og få en snak om hvordan vi hjælper dig til succes med telefonsalget.

Et forløb består typisk af at få lavet et knivskarpt budskab, arbejde med selve samtaleforløbet med tilhørende salgsværktøjer, og rollespil.

Læs også vores blogindlæg om telefonsalg her og få 5 gode trin til at få succes med telefonsalget.

Sælg kun direkte via telefonsalg til eksisterende kunder. Når der er tale om nye kunder eller en ny ydelse, er målet med telefonsalget at få en aftale om et salgsmøde i hus. Læs mere om at få succes med salgsmødet her.

Meget mere end salg

shutterstock_156004262cTelefonsalg er meget mere end at sælge et produkt, eller få et møde i hus over telefonen. Al form for kommunikation gennem telefonen til nye eller eksisterende kunder, er en væsentlig del af en virksomheds identitet og profil udadtil. Derfor er det vigtigt at være stærk i telefonen.

Overkom din telefon-skræk! Brug din tid effektivt, og nå de mål du har sat dig.

SalesBoost klæder dig på til bedre telefonsamtaler. Vi støtter dig med planlægning af salgskampagne, sparring, sidemandsoplæring i telefonsalget, og ikke mindst med løbende opfølgning.

Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked