salgsnetvaerk-for-salgschefe

FOR DIG SOM VIL NÅ BEDRE RESULTATER

Salgsnetværket er et professionelt forum for vidensdeling blandt salgsledere med personaleansvar. Netværkets fokus er på at udvikle og støtte dig som leder, og booste din karriere. Her får du sparring på ledelse og karriereudvikling, de nyeste trends indenfor salg og salgsledelse, og et stærkt netværk der hjælper dig i årene fremover.

Fokus på dig og din situation

Salgsnetværkets omdrejningspunkt er dig og din karriere. Vi støtter dig i din faglige og personlige udvikling, og tager dine salgsrelaterede udfordringer op. Du får ny inspiration og konkrete råd af inviterede eksperter. Det er dig og de andre medlemmer, der sætter dagsorden. Kort sagt, et kompetence- og karriereboost.

Mødeleder Anna Hejlsberg har mange års erfaring i udvikling af salgsteams, rådgivning af salgsledere, og i at drive netværksbaserede fora for ledere. Udover at være tovholder og mødeleder, er hun sparringspartner og motivator for medlemmerne. Hun er tidligere KAM, salgsleder og direktør for egen virksomhed, og er bl.a. uddannet økonom, HR konsulent og coach.

Salgsnetværket er et lukket forum, med stor tillid medlemmerne imellem. Der stilles krav til tavshedspligt. Der er brancheeksklusivitet, så du åbent kan vende konkrete problemstillinger.

Viden og værktøjer til bedre ledelse

Medlemmerne behov sætter dagsorden. Med udgangspunkt i dine behov, inviterer vi eksperter til at holde workshops og gi’ dig sparring på aktuelle udfordringer. Herudover får du sparring af Anna og de andre medlemmer. Vi hjælper dig med at sætte mål og lave handlingsplan – og til at få overblik, udvikling og fremdrift. Dit udbytte er bedre resultater og større arbejdsglæde – for dig og for dine sælgere.

I et salgsnetværket får du:

 • Sparring på dine leder- og salgsudfordringer7975205041_7a5e4b65ff_b
 • Gode råd til hvordan du øger afdelingens omsætning og virksomhedens indtjening
 • Viden om, og redskaber til, motivation og gennemslagskraft
 • Praktiske salgsværktøjer der styrker salget
 • Praktiske salgsværktøjer til at lave markedsplaner og holde fokus
 • Et værdifuldt netværk, du kan trække på i årene frem
 • Input til hvordan vanskelige kunder- og kundesituationer takles
 • Fokus på maksimal værdiskabelse for dig
 • Ny inspiration og energi – vejen til arbejdsglæde

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked

  Bliv en bedre salgsleder og boost din karriere. Kom med i et professionelt netværk, hvor dine salgsrelaterede udfordringer tages op, og hvor du udvikler dig personligt og karrieremæssigt.
  Tag kontakt til Anna Hejlsberg, 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.