FOR DIG SOM VIL FREMAD > OG OP

Du arbejder professionelt med salg. Du er ambitiøs. Succes med salget er afgørende for din karriere. Derfor skal du med i salgsnetværket.

Fokus på dig og din karrieremæssige succes

Salgsnetværket har fokus på vidensdeling, karriereudvikling og langsigtede relationer, fremfor på søgninger og kontakter til mulige kunder. Vores omdrejningspunkt er din karrieremæssige succes, og derfor er du i høj grad selv med til at definere indholdet i netværket.

I salgsnetværket får du:

 • Sparring på dine salgsudfordringer
 • Karriererådgivning
 • Praktiske salgsværktøjer du kan anvende med det samme
 • Gode råd til hvordan du øger dit salg
 • Hjælp til at lave handlingsplaner, mål og delmål
 • Et forum hvor vi anerkender og fejrer succes
 • Et stærkt netværk, hvor du knytter relationer

Netværket ledes af Anna Hejlsberg, der har mange års erfaring indenfor salg og salgsledelse. Til daglig hjælper hun salgsprofessionelle og virksomheder til bedre bundlinje og større arbejdsglæde. Anna underviser også i motivation og personlige gennemslagskraft.
I netværket får du redskaber, der hjælper dig i dit daglige arbejde. Det sker med udgangspunkt i dine styrker og med respekt for din personlighed og salgstil.

Det sikrer dig et større udbytte – og at du er ægte i dit salg.
Netværket handler om DIG. Derfor er du med til at definere indholdet af møderne. Mødeformen veksler for at sikre variation og størst muligt udbytte. Eksempler på indhold og form er:
Eksterne oplægsholdere, miniworkshops i eksempelvis elevatortalen eller et salgsværktøj, sparringsmøder hvor vi sætter vores egne kompetencer i spil, og “summemøder” hvor vi lærer hinanden bedre at kende.

Der er brancheeksklusivitet, så du åbent kan vende konkrete problemstillinger.

unspecified

Kom med i et netværk hvor du sætter dagsorden

Meld dig ind i salgsnetværket og udvikl dine kompetencer. Skab succes for dig og din arbejdsplads, og tag næste skridt i din karriereudvikling. Du er selv med til at definere indholdet, og sikre et stort personligt udbytte.

Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked