motivation-og-gennemslagskraft-for-saelgere

– FOR SÆLGERE

Hvad motiverer dig? Kan du motivere dig selv? Hvordan får du større gennemslagskraft? På dette kursus kommer du tættere på svarene. Du bliver klogere på, hvad der motiverer dig og bedre til at motivere dig selv. Kurset hjælper dig også til mere gennemslagskraft og til at skabe win-win situationer.

Godt på vej mod en hverdag med motivation og positiv energi

Vi hjælper dig med at få sat ord på, hvad der motiverer dig, og hvad du ikke ønsker. Du får værktøjer til at motivere dig selv i hverdagen.

Vi hjælper dig også til mere gennemslagskraft. Du får redskaber til at indgå i en konstruktiv og ligeværdig dialog med din chef, kolleger og/eller kunder. Du bliver klædt på at lave en forventningsafstemning, til at indgå kompromisser, til at modtage ros, og til at sige fra på en konstruktiv måde. Kort sagt, til at skabe win-win situationer.

Det kan også være, at du ønsker at udvikle dig personligt, og lære mere om at være motiveret i dit arbejdsliv. For motivation er drivkraften bag enhver succes.

Er Motivation, power og gennemslagskraft for sælgere noget for mig?

Er salg en af dine primære arbejdsopgaver? Føler du jævnligt at salget er rutinepræget, eller er du i virkeligheden ikke ret glad for salgsopgaven? Mangler du gennemslagskraft hos kunderne? Vil du gerne have mere gejst og glæde og bedre resultater? Så er dette kursus helt rigtigt til dig.

Vi tager udgangspunkt i dig. Du lærer, hvad der motiverer dig, og du lærer at bruge dine værdier og styrker i dit salg. Det giver dig gennemslagskraft og, ikke mindst, større gejst og arbejdsglæde.

 

Praktisk

Deltagerantal: max 6 personer

Pris pr deltager:                    kr. 5.750,-

Tid:                                      xxxdag den xx kl. 8.30-17.00

Sted:                                    Banegaarden, Østergade 4, 8370 Hadsten, mødelokale 1

Forplejning:     Morgenbrød ved ankomst, frokost og kaffe/the/vand hele dagen

Underviser:     Anna Hejlsberg, SalesBoost.

Der er ca. 1 times forberedelse inden kurset, 1 times arbejde umiddelbart efter kurset, og 2 x 30 minutters opfølgningssamtaler.

 

Få SalesBoosts hjælp til at motivere dig selv og få større succes på din arbejdsplads. Vi hjælper dig til bedre resultater og positiv energi i dit salgsarbejde – på jobbet og hos kunderne. Det begejstrer og smitter!

Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

 

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.