Salgskurser

– FOR LEDERE

er vores drivkraft og grundlaget for virksomhedens succes. Hvordan motiverer du dine sælgere? Hvad motiverer dem, og hvad motiverer dig? Hvordan får salgsafdelingen større  gennemslagskraft? På dette kursus kommer du tættere på svarene. Du bliver klogere på, hvordan motivation fungerer, og får redskaber til at motivere såvel dine medarbejdere som dig selv. Kurset hjælper dig også til mere gennemslagskraft, og til at skabe win-win situationer.

Motivation og positiv energi skaber bedre resultater

Det er et faktum, og kursets mål. Du lærer, hvordan du kan booste salget gennem motivation, og du får værktøjer til at motivere både dine sælgere og dig selv.

Vi hjælper dig også til mere gennemslagskraft. Ægthed og troværdighed danner grundlag for gennemslagskraft – både overfor medarbejdere og kunder. Du får gode råd til, hvordan du sætter ord på dine, og virksomhedens ønsker og behov. Du får redskaber til at indgå i en ærlig, konstruktiv og ligeværdig dialog med dine medarbejdere, din direktør og dine kunder. Du bliver klædt på til at lave en forventningsafstemning, til at indgå kompromisser, at sige fra på en konstruktiv måde. Kort sagt, til at skabe win-win situationer.

Det kan også være, at du ønsker at udvikle dig personligt og lære mere om at være motiveret i dit arbejdsliv. For motivation er drivkraften bag enhver succes.

Er Motivation, power og gennemslagskraft for ledere noget for mig?

Har du personaleansvar, f.eks. salgschef, ejer-leder eller administrerende direktør? Trænger salget i virksomheden til et motivationsboost? Ønsker du mere gennemslagskraft? Vil du vide mere om, hvordan du skaber motiverede medarbejdere? Så er dette kursus helt rigtigt for dig.

Praktisk

Deltagerantal: max 6 personer

Pris pr deltager:                kr. 6.500,-

Tid:                                      kl. 8.30-17.00

Sted:                                    Banegaarden, Østergade 4, 8370 Hadsten, mødelokale 1

Forplejning:     Morgenbrød ved ankomst, frokost og kaffe/the/vand hele dagen

Underviser:     Anna Hejlsberg, SalesBoost.

Der er ca. 1 times forberedelse inden kurset, 2 timers arbejde umiddelbart efter kurset, og 2 x 1 times opfølgningsmøder.

Skab motivation og gejst hos dine sælgere – og bedre resultater i afdelingen. Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked