Skærmbillede 2016-09-07 kl. 09.47.56– START VIRKSOMHED I DAG

Går du med tanken om at starte din egen virksomhed, eller har du allerede taget springet? Vi hjælper dig godt i gang og giver dig et bæredygtigt fundament for din nye virksomhed.

I fællesskab indstiller vi dit sigte. Nystartede virksomheders mål er ofte uklare og midlerne sparsomme, men hvis du indstiller dit sigte realistisk, og får et klart mål, er du allerede godt på vej.

Hvordan kommer jeg godt igang?

Første skridt mod en bæredygtig og lønsom virksomhed er din forretningsplan. Desværre ender mange forretningsplaner i skuffen. På Kom godt fra start tweeker vi din forretningsplan til et stærkt og vedkommende værktøj, der støtter dig i hverdagen frem mod dit mål.

En forretningsplan er en beskrivelse af din virksomhed og en plan for, hvordan du vil drive og udvikle den. En god forretningsplan støtter dig i hverdagen frem mod virksomhedens mål. Med en god forretningsplan er det også lettere for andre at tage stilling til dit koncept, din virksomhed og dine planer for virksomheden. Dette gælder både kunder, banker og samarbejdspartnere.

Indhold

Når du har skabt det stærke fundament, gennem din forretningsplan, er det tid til at tage næste skridt mod målet. Kom godt fra start hjælper dig til at blive afklaret omkring din vej til målet.

Vi opstiller delmål hen mod dit endelige mål (det der står i forretningsplanen). Det hjælper en handlingsplan dig med. På kurset kommer du godt i gang med din egen handlingsplan.

Praktisk

Målgruppe: 

Iværksættere

Skræddersyet forløb, indeholdende:

Indledende møde med forventningsafstemning

Workshop med fokus på forretningsplan og handlingsplan

Opfølgningsmøde med fokus på målsætninger

Undervisere:
Anna Hejlsberg (link til LinkedIn)

Vil du høre om dette salgskursus? Kom et stort skridt videre mod dit mål! Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at høre mere.

Alternativt kan du bruge nedenstående kontaktformular. Vi svarer hurtigst muligt.

  Navn*

  Evt. virksomheds navn

  E-mail*

  Tlf. nummer*

  Vælg forløb (efterlad tom, hvis du ikke henvender dig for et specifikt forløb)

  Din besked