Kan du formulere en stærk value proposition, er din virksomhed bedre gearet til succes.

Er du ikke skarp på de enkelte elementer der udgør din value proposition, bliver virksomheden sårbar, og i værste fald uinteressant.

Det er – skåret ind til benet – virksomhedens eksistensberettigelse, der skal formuleres. Og som står på spil!

Der ligger en kæmpe værdi i arbejdet der ligger bag formuleringen. Lad SalesBoost hjælpe dig. Et uforpligtende møde er første skridt til en stærkere virksomhed.

Value proposition

Value proposition

Din value proposition positionerer virksomheden, ved at

  1. forklare hvilken værdi du skaber
  2. for hvilken målgruppe
  3. og hvad der gør dig i stand til at skabe denne værdi.

Virksomhedens value proposition er, og skal bruges, strategisk. Den sikrer at virksomheden fremstår skarpt overfor medarbejdere, investorer, samarbejdspartnere og kunder.

Har du læst vores blog om value proposition? Er det svært at arbejde med? Så læs vores blog med konkrete metoder, Value Proposition Canvas.

SalesBoost hjælper dig til at få formuleret hvilken værdi virksomheden skaber for jeres kunder. Vi hjælper med at få tydeliggjort virksomhedens målgruppe(r). Og så hjælper vi dig med at få formuleret virksomhedens USP’s – det der gør jer unikke, og som I gør bedre end jeres konkurrenter.

Skab værdi med jeres value proposition

Ambitiøse start-ups og børsnoterede aktieselskaber har som oftest gjort sig stor umage med deres value proposition – fordi de er tvunget til det af banken, investorer og nye kunder.

En skarp value proposition er også nødvendig for din virksomhed. For vi lever i en forandringstid, hvor kundernes indsigt i markedet, og købsmønstre forandrer sig, og hvor ny-tænkende virksomheder står på spring for at overtage markedet.

SalesBoost styrer dig og din ledergruppen gennem arbejdet med at få formuleret jeres value proposition, og med at bringe de værdifulde erkendelser, og aha-oplevelser, der kommer undervejs i spil. Vi hjælper også med selve formuleringen. Og så hjælper vi med at bruge value proposition aktivt, til at styrke virksomheden.

Vejen til en stærk value proposition starter med et uforpligtende møde…

Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked