Du ønsker at din virksomhed er en succes, og at dine medarbejdere føler sig som en del af en succes. Derfor skal du være knivskarp på din strategi, og på at få den til at leve i organisationen.

Strategien er virksomhedens langsigtede plan frem mod et fælles mål. Strategiplanen skaber fælles fodslaw og danner afsættet for den udvikling, der skal løfte virksomhedens resultater og sikre overlevelse på lang sigt.

Læs her vores blog om strategiplanen.

Alligevel sker det gang på gang, at strategien ikke lever i virksomhederne, selvom de fleste er enige om, at vi opnår mere, når vi udfører en koordineret indsats mod samme mål.

salgsstrategi

Styrk din virksomhed

Et sparringsforløb med Anna Hejlsberg fra SalesBoost, sætter dig i føresædet for virksomhedens udvikling.

Få sparring på at lave en enkel og virkningsfuld strategiplan, der sætter tydelige mål for virksomheden. Og på at motivere og involvere medarbejderne, så I når jeres mål. Kort sagt, til at løfte virksomhedens resultater.

Få 5 råd, til en salgsstrategi der lever, længere nede.

Kontakt Anna på 41415049, amh@salesboost.dk eller brug kontaktformularen i siden.

En jordnær salgsstrategi

En strategi behøver ikke være et digert værk fyldt med fremmedord. Tværtimod – en enkel strategi der er let at kommunikere ud og forstå, har langt større chance for at blive fulgt. Lad os “keep it simple” og effektivt!

Strategien er langsigtet og ser typisk 3 år frem i tiden. Når det så er sagt, er det vigtigt at sige, at vores omgivelser forandrer sig hurtigere og hurtigere, og disruption er et begreb der fylder mere og mere. Så strategien skal ses efter i sømmene, og justeres 1-2 gange om året.

Lev salgsstrategien – og nå mere!

Desværre ender mange udmærkede strategier i skuffen. De bliver ikke implementeret ordentligt, og lever derfor ikke. Når strategien skal implementeres, skal medarbejdernes involveres.

Et sparringsforløb med SalesBoost skaber engagement, og dedikation til at opnå delmål og mål, i hele organisationen. Delmålene frem mod det langsigtede mål, bliver til medarbejdernes fokus i hverdagen. Herved leves strategien.

5 råd til en salgsstrategi der lever

  • Sæt tid af til strategiarbejdetdarts-155726_960_720
  • Lav en enkel og jordnær strategi som alle i virksomheden forstår
  • Husk at føre målene i strategien tilbage til i dag, ved at lave enkle og realistiske delmål frem mod målet
  • Involvér medarbejderne i planlægningen af såvel delmål som de aktiviteter der skal til for at nå hvert delmål
  • Se strategien efter i sømmene, og justér den, 1-2 gange om året

Læs også vores blog “Strategiplanen”, hvor du finder inspiration og gode råd til din kommende strategiplan!

SalesBoost klæder dig på til at sætte en optimal strategiplan sammen, som lever i hele virksomheden. Bestil et rådgivningsforløb hos SalesBoost.

Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked