Ønsker du bedre resultater i salgsafdelingen? Efterspørger sælgerne pejlemærker og et klart mål? Gør I, som I plejer?

Du er leder eller direktør, og har ansvaret for salg. Salg er afgørende for din virksomhed, og nu vil du løfte det yderligere. Salgssparring, med Anna fra SalesBoost, hjælper dig til en målrettet, motiveret og effektiv salgsorganisation.

Du får ledelsesredskaber, der baner vejen for bedre præstationer og bedre bundlinje, og personlige redskaber, der gør dig til en bedre leder. Samtidig får du et fortroligt rum, hvor du bliver mødt, og kan drøfte præcis det der ligger dig på sinde.

Ledelse

Hvordan hjælper sparring på salgsledelse dig til bedre resultater?

Det du har fokus på, sker! Sparring hjælper dig til at fokusere på det der skaber størst værdi for dig, og for virksomheden. Og hjælper dig til at holde fokus, i en travl hverdag. Dine medarbejdere vil elske dig for det!

Vi når længere, når vi har et mål. Vi når mere, når vi er motiverede. Det starter hos dig! Du får effektiv og praktisk sparring. Udbyttet er stort – større ledelseskompetence, større personligt lederskab, mere mod!

Du leder dine medarbejdere til bedre resultater. Du udvikler dine kompetencer som leder. Du får også gode råd til at prioritere din tid på de afgørende ledelsesopgaver og derigennem skabe mere værdi for virksomheden.

Hvorfor er forløbet noget for dig

Er du salgsleder, salgsdirektør eller ejerleder med ansvaret for salg? Kunne ressourcerne i salgsafdelingen udnyttes bedre? Mangler sælgerne motivation? Så er personlig og individuel sparring på din salgsledelse det helt rigtige til dig.

Anna sparrer hver dag med ejerledere, både som rådgiver og som bestyrelses- og Advisory Board medlem. Anna er ekspert på de særlige muligheder og udfordringer som ejerledere har. Hun er ekstremt autentisk, ekstremt intuitiv og ekstremt resultatorienteret. Hun kobler sin store viden og erfaring med sin empati og intuition. Hun er en makker du kan regne med!

Praktisk

Tag kontakt til Anna Hejlsberg, SalesBoost på 41415049 eller mail til amh@salesboost.dk nu for at booke et uforpligtende møde med Anna.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked