Oplever du jævnligt, at du trækker det korte strå i en forhandling, hvor du ikke føler dig hørt og står tilbage med en løsning, der ikke er optimal for dig? Ender du med en lidt træls mavefornemmelse? Så er et coaching forløb i praktisk gennemslagskraft det helt rigtige for dig.

Vær tro mod dig selv – og skab en win-win

Et coaching forløb i praktisk gennemslagskraft giver dig værktøjerne til at lave løsninger, der skaber en win-win for dig selv – og dine omgivelser. Du vil opleve glæden ved at være tro mod dig selv, og få større selvtillid.

Vi tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer.

På forløbet lærer du at sætte ord på det du gerne vil opnå, og får værktøjer til at kunne sige fra på en konstruktiv måde.

Du får træning i at formulere dig virkningsfuldt, og i at forhandle et kompromis der styrker dig. Du lærer også at spotte forskellige typer mennesker, og hvordan du skal kommunikere til hver type.

Gennem hele forløbet får du praktiske værktøjer du kan anvende med det samme, og masser af øvelse i at bruge dem.

Vores rådgiver, Anna, er uddannet coach, og underviser i motivation og gennemslagskraft.
Du er sikret et forløb der flytter dig! Kontakt os på 41415049 eller brug kontaktformularen nederst på siden.unspecified

Vil du gerne være bedre til at sige fra? Har du svært ved at bede om det du inderst inde ønsker dig? Stop op, og beslut dig for at gøre en positiv forskel for dig selv! Et forløb i personlig gennemslagskraft skaber varig forandring, og højner din livskvalitet.

Tag første skridt allerede idag. Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked