Vil du skabe bedre salgsresultater? Så kommer du ikke uden om salgstræning i virksomheden. Træning forbindes mest med sportsfolk, hvor dem der træner mest er de bedste. Det gælder ikke kun i sportsverdenen. Det gælder også i salgsverdenen. Vil du og virksomheden opnå bedre resultater, så kræver det træning. Med træning forsvinder de middelmådige resultater, og bliver erstattet af høj succesrate.  Og så skal du blive ved med at træne. Det gælder for enhver sælger.

Træn din virksomheds salgsevner med en salgsworkshop fra SalesBoost.

Salgssparring

Dit behov er vores udgangspunkt

Du får et skræddersyet ”træningsprogram”, som er realistisk og tilpasset til din målgruppe. Vi kommer ikke med færdige løsninger, modeller og skabeloner. Nej, vi er nysgerrige på dine udfordringer, lytter til dig og laver en forventningsafstemning. Herigennem får du et effektivt forløb, der flytter dig, og skaber bedre salgsresultater.

Udfordringer

Vi træner ofte på især 6 områder:

Salgsworkshops der har fokus på kunden – et eksempel

Det er vigtigt at du helt præcist forstår din kundes behov – og ikke mindst ønsket og drømmen bag behovet. Det kræver arbejde!

Arbejdet starter inden salget, hvor du undersøger kundens behov, ønske og mål. Først når du kender disse, kan du tale og kommunikere med din kunde ud fra deres unikke situation, og – vigtigst af alt – holde fokus.

Kunden vil typisk komme med små indvendinger undervejs der flytter fokusset. Det kan en trænet sælger imødekomme og håndtere, fordi forarbejdet har været grundigt. Denne teknik er enorm vigtig, men også svær. Du kan lære at mestre den gennem effektiv salgstræning.

Salgsworkshops med SalesBoost

SalesBoost træner dig, og giver dig redskaber til at kunne vedligeholde træningen. Tag styringen og få aftalen i hus! Bestil en salgsworkshop hos SalesBoost.

Kontakt Anna på 41415049 eller brug den nedenstående kontaktformular, så tager vi en uforpligtende snak

.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked