Er du også en af dem, der ikke rigtig kender til Google+, og hvad det kan? Vi møder tit kunder, som har hørt om dette sociale medie, men ikke anvender det endnu. Det er en skam!

Mediet har flere fordele, og det kan godt betale sig at se nærmere på, hvordan du får mest ud af disse fordele.

Vi bruger alle Googles produkter dagligt, og de er vigtige redskaber for både private og selvstændige. Det gælder Google søgning, YouTube, Google billedre, Google translate, Google kalender, Google mail (gmail), Google documents, Google analytics osv. osv. Google+ er koblet sammen med skaren af Google produkter, og det er netop, der gør mediet attraktivt for dig.

Du opnår bedre placeringer i Google’s søgemaskine, når du eller din virksomhed er på Google+.  Din aktivitet på mediet påvirker søgemaskineoptimeringen (SEO), og dermed din placering. Google prioriterer nemlig sit eget medie højere end konkurrenternes, og det giver dig fordelagtige placeringer i søgeresultaterne – hvis du altså bruger Google+.

Ofte bedre placeringer end din Facebook eller LinkedIn profil får.

I og med at over 90% af alle søgninger i Danmark bliver lavet på Google’s søgemaskine, må du simpelthen ikke ignorere Google +.

Besøg SalesBoosts Google+ profil her.

Er der overhovedet brugere på Google+?

Ja, og der kommer flere og flere! Men Google+ er ikke det nye Facebook og vil nok heller aldrig blive det. Heldigvis! Det betyder nemlig mindre støj på linjen. Din Facebook profil konkurrerer til dagligt med sjove videoklip og søde kattebilleder. De fylder ikke på Google +, og du kommer langt hurtigere igennem til de andre brugere.

Trafik og interaktioner på dine opslag giver bedre søgeresultater hos Google, og du får mere  interaktion har du selv interagerer, og liker, deler og kommenterer. Deltag i diskussioner, og læg arbejdskraft i dine opslag. Det giver flere interaktioner, og du bliver derved mere interessant for Google.

Spring ud i det. Opret en Google + profil i dag og gør det til en del af din sociale medier indsats.

Se SalesBoost Google+ profil her.

Er de sociale medier uoverskuelige?

Har du brug for gode råd til brugen af Google+ og måske andre sociale medier?

Kontakt SalesBoosts samarbejdspartner, onlinesynlighed.dk. De klæder dig på til at få maksimalt udbytte ud af din sociale medier indsats.

Kontakt Onlinesynlighed.dk på 70136323 eller mail@onlinesynlighed.dk.

Held og lykke med salget!

Er du tidligere kunde hos SalesBoost ApS eller finder du vores blogs lærerige og interessante? Anmeld os gerne på Google gennem dette link.

Boost dit salg

Navn*
Evt. virksomheds navn
E-mail*
Tlf. nummer*

Din besked